Hvordan er Bestdays' stil?

Jeg arbejder fotojournalistisk. Det betyder, at jeg dokumenterer alt dagen igennem. Jeg har ikke kun øje for brudeparret, men fanger også gæsternes reaktioner, stemningen og de små øjeblikke. Jeg poserer ikke folk ret meget, det er vigtigere for mig at fange de ægte øjeblikke.

Stilen er enkel og moderne, og jeg er naturligvis lydhør overfor jeres ideer og gør hvad jeg kan, for at fange netop jeres personlighed i billederne. Ofte er de bedste billeder dem, hvor i ikke er klar over, at jeg fotograferer jer.

Jeg undgår så vidt muligt at bruge kunstigt lys som flash, med mindre det er højst nødvendigt. Dels for at undgå at ødelægge stemningen med voldsomme flashglimt fx under middagen, og dels fordi oplevelsen helst skal være så afslappet som muligt.

Hvordan booker jeg?

Det første, du skal gøre, er at kontakte mig via kontaktformen her på siden. Så kan jeg læse lidt om jeres planer for jeres bryllup, ligesom jeg kan tjekke, om datoen er ledig i min kalender.

Herefter mødes vi helt uforpligtende og taler om jeres tanker og ideer, og herefter tager i stilling til, om jeg er den rette fotograf for jer.

Når i har accepteret den skriftlige aftale, betaler i et depositum. Når dette er på plads, er vores aftale i hus.

Hvad sker der, hvis min fotograf bliver syg på dagen?

Hvis jeg mod forventning skulle blive forhindret i at fotografere på jeres bryllupsdag, gør jeg alt, hvad der er muligt, for at der kommer en anden fotograf i stedet.

Jeg samarbejder med fotografer, hvor jeg står inde for, at deres kvalitet og sind er på niveau med mit eget, og jeg vil aldrig sende en fotograf, jeg ikke også selv ville hyre til mit eget bryllup.

For god ordens skyld kan jeg nævne, at jeg aldrig har været i den situation.

Hvorfor skal jeg betale depositum?

Bestdays kræver depositum på 30% af fotograferingens pris. Når denne betaling er faldet, er datoen og aftalen sikret begge veje. Depositummet er begge parters garanti for aftalen.

Depositummet refunderes ikke i tilfælde af brudeparrets aflysning.

Det resterende beløb betales enten på dagen eller senest 8 dage inden brylluppet.

Hvor lang tid går der fra brylluppet til vi har billederne?

Max. 3 uger. Hvert enkelt billede skal justerede og redigeres til, så kvaliteten er i top hele vejen igennem. Det tager tid - og især i højsæsonen har jeg rigtig travlt. Jeg stræber efter at aflevere billederne hurtigst muligt og senest efter 3 uger.

Hvis der bestilles fx fotobøger eller billeder på lærred eller lign. kan der være lidt længere leveringstid afhængig af mine leverandører.

Hvordan er prisen for bryllupsfotografering fastsat?

Der ligger rigtig mange timers arbejde i en bryllupspakke fra Bestdays. Priserne er beregnet ud fra et overslået antal timer fra den første korrespondence på mail, over møder og besøg på locations til selve bryllupsfotograferingen og redigering af billederne samt diverse udgifter forbundet med opgaven.

Bryllupsfotografer findes i alle prislejer. Hos Bestdays betaler I for en første klasses service, erfaring og naturligvis skønne billeder. Jeg bruger meget tid på forberedelser - for eksempel står jeg altid til rådighed for jer på mail og telefon, hvis der er spørgsmål eller andet.

Derudover bruger jeg udstyr for mange tusind kroner, som skal vedligeholdes, ligesom jeg jævnligt deltager i kurser og efteruddannelse for at udvikle mine kompetencer.

Hvor mange billeder får vi?

I løbet af en bryllupsdag, tager jeg op mod 5000 billeder. Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder, som afspejler hele jeres dag, som redigeres og justeres og gøres klar til print.

I sidste ende modtager I 3-600 billeder digitalt i høj opløsning klar til at printe i alle størrelser. I modtager desuden ca 200 udvalgte billeder printet i 10x15 cm.

Der er også mulighed for at få lavet fotobøger eller albums, takkekort, billeder på lærred eller andet.

Hvor tidligt skal man booke sin bryllupsfotograf?

Det er meget forskelligt, hvor tidligt i forløbet, jeg bliver booket. I nogle tilfælde er det mere end et år før brylluppet, andre gange en måned. Men hvis man vil være sikker, skal man naturligvis booke så tidligt som muligt. Især populære datoer i sommerperioden udenfor ferien blivr booket hurtigt (maj, juni, august fx) ligesom "sjove" datoer som fx 7-9-13 eller 12-12-12 også er efterspurgte.

Hos mig er en aftale bekræftet, når depositummet er indbetalt. Når dette er sket, er datoen reserveret til jer.